Fırsatlar

Topaklanan Kedi Kumu Nedir?

12-12-2022 10:18
Topaklanan Kedi Kumu Nedir?

Kedilerin sağlığı açısından en önemli etkenlerden birisi de kedi kumu seçimidir. 

Kedi kumları sadece, kedilerin tuvaletini yaptığı yer değildir. Aynı zamanda kendilerini güvende hissettikleri yerdir. Bu sebeple, topaklanan kedi kumu, kediniz için daha doğru bir tercih olacaktır. Yapısından dolayı içindeki pisliği, sıvıyı emerek kötü kokuları hapseder.

Bu sayede kedi kabının temizlenmesi de kolay hale gelir. Kedi kumlarını sık sık kontrol ederek kedinizin durumundan emin olmalısınız. Topaklanan kedi kumları hakkında daha fazla bilgi edinmek için içeriğimizi incelemeye devam ediniz.

Topaklanan Kedi Kumu Nedir?

Topaklanan kedi kumu, yapımında doğal maddeler kullanılan bir kum türüdür. 4 çeşit topaklanan kedi kumu vardır. Bunlar; bentonit, sepiolit, çam peleti ve diatomit kedi kumlarıdır. Türüne göre ince ve kalın yapıdadırlar. Topaklanan kedi kumu ürünleri, katı ve sıvı pislikleri kolay bir şekilde emer. Bu sayede temizlenmesi oldukça kolaydır. 

Hijyen açısından tercih edilen ürünlerden olan topaklanan kedi kumu, kedinin tuvaletini yaptığı yeri hızlı bir şekilde kurutur. Kedinizin daha sağlıklı bir ortamda yaşamasını istiyorsanız web sitemizde bulunan topaklanan organik kedi kumlarından almanızı tavsiye ediyoruz.

En İyi Topaklanan Kedi Kumu Önerisi

Kedilerinizin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda olması için satışa sunduğumuz topaklanan kedi kumu ürünlerini sizlere tavsiye ediyoruz. Topaklanan kedi kumu ürünleri, bulundurmuş olduğu özelliklerden dolayı kedi sahipleri tarafından tercih edilen bir ürün haline geldi. Ürünlerimiz, %100 doğaldır. Tamamen sağlıklıdır.

Yapımında hiçbir kimyasal madde kullanılmamıştır. Doğal malzemelerden üretilmiştir. 

Kediler tuvaletini yaptıktan sonra basit bir şekilde temizlenebilir. Kedinizin temizliği ve ileride sağlık problemleri yaşamaması için çam peleti kedi kumunu öneriyoruz.

Eğer satın almak istiyorsanız bigcattr.com adresinden Big Cat Kum Türleri kategorisinden ürüne sahip olabilirsiniz.

Koku Yapmayan Kedi Kumu 

Koku yapmayan çam peleti kedi kumu bitki liflerinden üretilir. Yapımında meşe ve ağaç talaşı kullanılmıştır.  Kedi, tuvaletini yaptıktan sonra sonra kötü kokuyu hapsederek etrafa çam kokusu yayar. Kolay bir şekilde temizlenebilir. Temizlendikten sonra çam peleti kedi kumunu mümkünse organik atık kutusuna atın. Kedi kumlarımız, organik maddelerden üretilir. Bu nedenle ürünlerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

 

Ayrıca bkz: Kedi Kumu Nasıl Temizlenir? yazımızı okumak için sitemizi takip etmenizi tavsiye ediyoruz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.