Fırsatlar

Kedi Kumu Nasıl Temizlenir ?

08-12-2022 13:59
Kedi Kumu Nasıl Temizlenir ?

Kedi sahiplenmeden önce, kedinize uygun kumu seçmeniz gerekir. Bazı kumlar kullanıldığı malzemeden dolayı, vakit geçirmek istemeyebilir. Bu yüzden, kaliteli, güvenilir ve kedinin sağlığı açısından doğru kedi kumunu tercih etmelisiniz.

Kedi kumları, kediler için bir yaşam alanıdır. Burada tuvaletini rahat bir şekilde yapabilirler. Ayrıca, burada bulundukları zaman kendilerini güvende hissederler.

Kedi kumu ile ilgili tüm bilgileri öğrenmek için içeriğimizi inceleyiniz.

Kedi Kumu Nedir?

Kedi kumu, kedilerin tuvalet ihtiyacını rahat bir şekilde karşılaması için kullanılan bir üründür. Kediler bu sayede hijyenik ortamda tuvalet alışkanlığını kazanmış oluyor.

Bentonit, sepiolit, diatomit ve çam peleti olmak üzere kedilerin ortamına uygun kedi kumları mevcuttur. Kedi kumu üretiminde geri dönüştürülebilir malzemeler ve kil kullanılmaktadır. Seçim yaparken antibakteriyel, doğal ve topaklanma özelliği olan kedi kumlarını tercih etmelisiniz. Ayrıca, sıvıyı emmeli, kokuyu hapsetmeli ve toz çıkarmamalıdır.

Kedi Kumu Nasıl Temizlenir?

Kedi sahiplerinin en çok dikkat etmesi gereken konuların başında kedi kumu temizliği gelmektedir. Kedi, tuvaletini yaptıktan sonra kumu kontrol etmelisiniz. Kedi kumu eğer düzenli şekilde temizlenmezse, kedinizde sağlık problemleri çıkabilir.

Düzenli olarak günde 2 kez kedi kumunu temizlemelisiniz. Tuvalet sonrası topaklaşan kumu kepçe yardımıyla bir çöp poşetinin içine atarak işlemi tamamlamış olursunuz. Bunun dışında kumun bulunduğu kabı haftada 1 kez sabunlu su ile yıkamalısınız. Suyun özellikle sıcak olması gerekir. Kabın içerisinde bulunan kirler çabuk temizleniyor. Kedi kabını 4 ayda 1 değiştirmeniz gerekiyor. Yıkanma sonrası bile mikroplar kabın içerisinde kalıyor. Kısacası kedi kumu nasıl temizlenir diye soracak olursanız, düzenli olarak su ile yıkayarak ve kum kabını değiştirerek cevabını vermemiz doğru olacaktır.

Harika Kedi Kumu Ürünleri BigCattr.com'da!

Kedilerinizin sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşayabilmesi için kedi kumlarına ihtiyacı vardır. Satışa sunduğumuz kedi kumu ürünlerini incelemek için web sitemizi takip etmenizi tavsiye ediyoruz. Kedi kumlarımızı doğal maddelerden yapıldığı için %100 organiktir. Yapılışında herhangi bir kimyasal madde kullanılmamıştır. Bu nedenle organik kedi kumu ürünlerimizi gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

Kedi kumu ürünlerimizin toz çıkarmaz özelliği bulunur. Bununla birlikte kötü kokuları hapseder ve hızlı bir şekilde topaklanır.

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.